Oldtimers


 

Passie voor oldtimers

Mobile car repair is niet alleen sterk in het repareren van uw dagelijkse auto. Al jaren is het repareren en reviseren van nieuw en oldtimers voor ons een passie die we graag met delen. Of het nu gaat om een klassieke muscle car of uw geliefde vw kever. Buiten schadeherstel en reparatie kunt u ook terecht voor taxatie en upgraden van uw klassieker.

Oldtimer uitdagingen cadillac MCR Hoogland

Het komt regelmatig voor dat er grote en complexe ingrepen moeten worden gedaan bij de reparatie van oldtimers. Zoals u als oldtimerliefhebber waarschijnlijk zult weten is het losdraaien van een bout na 30 of 40 jaar niet altijd een eenvoudige opgave . En dan begint het pas. Door het niet tijdig vervangen van een raamrubber is er roest ontstaan achter een scherm.  De oorspronkelijke schade aan het scherm is een veel grotere uitdaging geworden. Omdat we werken met een netwerk van specialisten kunnen we zorgen dat niet alleen huidige schade gerepareerd wordt maar dat u in de toekomst ook niet meer tegen dit probleem zult aanlopen.

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen over uw nieuw of oldtimer? Of heeft u hulp nodig bij de aanschaf? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

Klik hier voor de MCR Hoogland Contactpagina